Het traineeship tot nu toe: onze Young Professionals aan het woord

Young Professionals auto groot - bijgesneden

Het is één jaar na de start van het traineeship van onze drie Young Professionals George America, Rex Rousseau en Roel Hagelstein. Volgens alle drie is het een wereld van verschil hoe ze een jaar geleden zijn binnen gekomen en hoe ze zich nu ontwikkeld hebben.

Rex: “Als je net van school komt weet je niet wat je kunt verwachten en hoe het werkveld er uit ziet. Gelukkig konden we een vliegende start maken doordat we open en hartelijk zijn ontvangen met een introductieprogramma. Ook begon onze ontdekkingstocht in het werkveld snel en kregen we meteen met klanten te maken, natuurlijk wel met steun van onze begeleider. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik me goed heb kunnen ontwikkelen. Corona heeft zelfs geen belemmerende rol kunnen spelen.”

George: “De cultuur die ik bij Innervate aantrof was open en positief. Er is veel aandacht voor je persoonlijke groei en de klantopdrachten zijn leuk. Als Security specialist verwonder ik me elke dag opnieuw. Dat maakt het spannend en leuk.”

Roel vult aan: “Wat ik met name belangrijk vond was dat er, gezien de omstandigheden, veel moeite werd gedaan om met elkaar in contact te blijven, zeker met het thuiswerken mis je dat wel eens. Regelmatig trof je echt ‘fatsoenlijke’ lekkernijen aan in je brievenbus. Dat geeft je toch een bijzonder gevoel dat je gewaardeerd wordt. Ook heb je beschikking over een online leeromgeving waar je veel informatie uit kunt halen. Wat ik ook fijn vind is dat je veel vrijheid krijgt om zelf je werk te organiseren. Ze vertrouwen je volledig maar dat betekent niet dat je ze maar laten zwemmen. Je hebt vrijheid maar je kunt ook altijd op iemand terug vallen, niet alleen je buddy maar ook de andere collega’s.”


Kortom, het trainees wordt door alle drie als succesvol ervaren en een échte aanrader!

Ook zo'n impactvolle job?

Meld je aan voor een traineeship met high impact – op je opdracht én voor je carrière!

Deel deze vacature met je vrienden

Ben jij onze toekomstige trainee?

Blijf op de hoogte!

DOwnload het Opleidings
programma

Zorgvuldig én op maat samengesteld door onze consultants én ons commited team Leven-Lang-Leren, staat dit overzicht mooi op je cv. 

Wordt deel van een topteam consultants

Meld je nu aan voor een gesprek en ontwikkel je als een speer als Young Professional