Traineeship informatiemanagement

Maastricht-Airport

Locatie

Hybride

Werkvorm

HBO / WO

niveau

36-40 u

werkweek

Het werkveld

Informatie is een belangrijk bedrijfsmiddel geworden. Door jouw regievoering / onder jouw regie worden IT en business een ‘match made in heaven’.

De wereld van informatie is een stuk spannender en complexer dan 20 jaar geleden. Dat vraagt om een nieuwe generatie informatiemanagers die deze vorm durven geven.

Als IM’er neem je afwisselend de rol van regisseur, verbinder en vertaler aan en werk je samen met de IT- en andere betrokken afdelingen naar een informatiestrategie toe die de weg vrijmaakt voor groei. Je zorgt daarbij dat de behoeftes van de eindgebruikers vertaald worden naar een technisch middel. Dit, zonder de kern van de organisatie – there where the magic happens – uit het oog te verliezen.

Na een geslaagde dag heb je verschillende afdelingen en mensen samengebracht en een gezamenlijk doel behaald. En zeg nu zelf, wat voelt er beter dan ware Team Spirit?

Jouw rol als trainee

Als Young Professional nemen we je mee in de wereld van IT consultancy.

Als trainee werk je mee aan spannende projecten bij klanten. De focus ligt hierbij op IM-gerelateerde projecten – maar we horen graag waar jouw ambities liggen! Gedurende jouw werkzaamheden geven we je de touwtjes in handen, maar laten je niet zwemmen. Je doet dit onder begeleiding van een ervaren consultant die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Ook krijg je een mentor tot je beschikking. Deze staat altijd aan je zijde en zal je door het traineeship heen coachen en begeleiden.

We pakken je ambitie om door te ontwikkelen als professional samen op. Naast het reguliere Young Professionals opleidingsprogramma stemmen we af wat je verder nodig hebt om te kunnen excelleren. 

Wat bieden wij jou?

Zijn wij een match?

Ben jij… gemotiveerd, ondernemend, nieuwsgierig, sociaal intelligent, zelfbewust en een durfal? En verbind je graag met mensen?

Heb jij… een rijbewijs en een afgeronde relevante HBO- of WO- opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bestuurskunde, Overheidsmanagement, Bedrijfskunde, Communicatie of Informatiemanagement.

Wil jij… je verdiepen in het vakgebied, de uitdagingen van de klant en heb je affiniteit met IT?

Word jij… razend enthousiast van deze kans? Solliciteer dan direct!

Wat onze Young Professionals ervan vinden

Meer Vacatures

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

VACATURE

Traineeship security & compliance

Bescherm de organisatie! Leg kwetsbaarheden bloot, verhoog het security bewustzijn en help op weg naar compliance.

Traineeship security & compliance

Bescherm de organisatie! Leg kwetsbaarheden bloot, verhoog het security bewustzijn en help op weg naar compliance.
lees meer

Ben jij onze toekomstige trainee?

Blijf op de hoogte!

DOwnload het Opleidings
programma

Zorgvuldig én op maat samengesteld door onze consultants én ons commited team Leven-Lang-Leren, staat dit overzicht mooi op je cv. 

Wordt deel van een topteam consultants

Meld je nu aan voor een gesprek en ontwikkel je als een speer als Young Professional