Traineeship Security & CompLIANCE

Het werkveld

De wereld is meer verbonden dan ooit. Dat brengt legio aan mogelijkheden én risico’s met zich mee. Jij zorgt ervoor dat organisaties veilig en onbezorgd aan het werk kunnen gaan.

In de IT security is er maar een constante en dat is verandering. Dat vraagt om een nieuwe generatie nieuwsgierige security & compliance specialisten die zich erin willen verdiepen wat dit voor onze klanten betekent.

Als IT security specialist los je technische puzzels op om het beveiligingsniveau van een organisatie te verbeteren. Dit kunnen applicaties zijn, ICT landschappen maar ook fysieke beveiliging. Je houdt daarbij altijd de eindgebruiker in het visier. Jij weet dat niet de techniek, maar de mens het grootste risico is. Je draagt over wat ze daarvoor zelf kunnen betekenen door je te verdiepen in security awareness.

Je werk staat nooit stil. Build a better mouse trap and along comes a better mouse. Tijd om in te haken op je creatief denken en op zoek te gaan naar een nóg passendere oplossing. Je bent niet bang om daarbij out-of-the-box te denken.

Na een geslaagde dag heb je een organisatie beschermd als een knight in shining armor en medewerkers zelfverzekerder gemaakt door ze security aware te maken.

Jouw rol als trainee

Als Young Professional nemen we je mee in de wereld van IT consultancy.

Als trainee werk je mee aan spannende projecten bij klanten. De focus ligt hierbij op security&compliance-gerelateerde projecten – maar we horen graag waar jouw ambities liggen! Gedurende jouw werkzaamheden geven we je de touwtjes in handen, maar laten je niet zwemmen. Je doet dit onder begeleiding van een ervaren consultant die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Ook krijg je een mentor tot je beschikking. Deze staat altijd aan je zijde en zal je door het traineeship heen coachen en begeleiden.

We pakken je ambitie om door te ontwikkelen als professional samen op. Naast het reguliere Young Professionals opleidingsprogramma stemmen we af wat je verder nodig hebt om te kunnen excelleren. 

Wat bieden wij jou?

Zijn wij een match?

Ben jij… gemotiveerd, ondernemend, nieuwsgierig, sociaal intelligent, zelfbewust en een durfal? En verbind je graag met mensen?

Heb jij… een rijbewijs en een afgeronde relevante HBO- of WO- opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Crisis & Security Management, Security Studies, Integrale Veiligheidskunde (IVK), IT & Management, IT-recht of vergelijkbaar. 

Wil jij… je verdiepen in het vakgebied, de uitdagingen van de klant en heb je affiniteit met IT?

Word jij… razend enthousiast van deze kans? Solliciteer dan direct

Wat onze Young Professionals ervan vinden

Meer Vacatures

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

VACATURE

Traineeship Informatiemanagement

Informatie is een belangrijk bedrijfsmiddel geworden. Onder jouw regie wordt deze optimaal ingezet en worden IT en business een ‘match made in heaven’.

Traineeship Informatiemanagement

Informatie is een belangrijk bedrijfsmiddel geworden. Onder jouw regie wordt deze optimaal ingezet en worden IT en business een ‘match made in heaven’.
lees meer

Ben jij onze toekomstige trainee?

Blijf op de hoogte!

DOwnload het Opleidings
programma

Zorgvuldig én op maat samengesteld door onze consultants én ons commited team Leven-Lang-Leren, staat dit overzicht mooi op je cv. 

Wordt deel van een topteam consultants

Meld je nu aan voor een gesprek en ontwikkel je als een speer als Young Professional