MUMC+ & Material Management

national-cancer-institute-701-FJcjLAQ-unsplash

Erik Neijnens, Senior Consultant & Projectmanager is erg enthousiast over zijn werk en vertelt hier graag over:

“Werken met allerlei verschillende soorten mensen spreekt me erg aan. Als projectmanager Material Management bij Maastricht MUMC+ was dat mijn drive. Het is een heel mooi project geweest waarbij we de processen en systemen rondom het leveren van materialen aan de OK (operatiekamer) zo optimaal mogelijk proberen in te richten. Dit is een complex proces en raakt allerlei processen en afdelingen door het hele ziekenhuis. Ik communiceer met een diversiteit aan medewerkers, zoals zorgmedewerkers, specialisten, ICT’ers controllers, logistieke specialisten en managers. Ik heb de uitdaging om ‘alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen’. Uiteindelijk, toen het project afgelopen was, kan iedere MUMC+ medewerker doen waar hij goed in is. De zorgmedewerkers hoeven zich bijvoorbeeld niet meer bezig houden met logistieke taken. De juiste materialen zullen beschikbaar zijn op de juiste operatiekamer en op het juiste moment. Bovendien ontstaat er meer inzicht in het gebruikte materiaal per ingreep, de omvang van de voorraad en de efficiëntie van het logistieke proces. Uiteindelijk draagt dit allemaal bij aan betere zorgverlening aan de patiënt.

Doordat ik bij Innervate werk krijg ik de kans om aan dit soort projecten te werken en met een diversiteit aan mensen om te gaan. Ik kom nog eens ergens en zie veel verschillende organisaties. Innervate is een platte organisatie waar je makkelijk contact maakt met collega’s en waar ik altijd kan rekenen op steun, kennis en feedback. Deze veilige thuisbasis geeft energie om de projecten bij klanten zo goed mogelijk te doen. Het geeft me veel voldoening als ik na afloop van een project de deur achter me dicht kan trekken en een tevreden klant achter kan laten. Wat is er leuker dan een tevreden klant?”

Ook zo'n impactvolle job?

Meld je aan voor een traineeship met high impact – op je opdracht én voor je carrière!

Deel deze vacature met je vrienden

Ben jij onze toekomstige trainee?

Blijf op de hoogte!

DOwnload het Opleidings
programma

Zorgvuldig én op maat samengesteld door onze consultants én ons commited team Leven-Lang-Leren, staat dit overzicht mooi op je cv. 

Wordt deel van een topteam consultants

Meld je nu aan voor een gesprek en ontwikkel je als een speer als Young Professional